Αναζήτηση:  
Αρχική σελίδα Τελευταία Νέα Συνδέσεις Επικοινωνία ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Κατηγορίες

Περιοχή Μελών
Είσοδος Μέλους
Έχετε ξεχάσει τον κωδικό;
Δημιουργία νέου κωδικού.

Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερωτικά email:Επισκέπτες On-line: 13Μαθητές

Οτιδήποτε χρειάζεται ένας μαθητής.

Εξεταστέα ύλη πανελλαδικων μαθημάτων 2008-09-10-2011

Θέματα και απαντήσεις πανελλήνιων εξετάσεων

Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών εξετάσεων ΤΕΕ στα μαθήματα «εκπομπή  και λήψη ραδιοφωνικού σήματος» και «δομή και λειτουργία μικροϋπολογιστών». Μπορούν οι μαθητές να χρησιμοποιήσουν μόνο να θέματα που βρίσκονται μέσα στην ύλη που διδάσκονται σήμερα.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες
(πράγμα πολύ σπάνιο για την ειδικότητά μας !! :(  ).
 
Μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα θέλουμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώστε τους βαθμούς και την επίδοση σας στο σχολείο. :)
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ… αλλά μπορεί να γίνει και ένας φάρος γνώσης όταν χρειαστεί κάποια στιγμή στην ζωή σας να βρείτε βασικές πληροφορίες που αφορούν την ειδικότητα σας σαν φοιτητές ή σαν επαγγελματίες και υπάλληλοι.
 
Στον κατάλογο ΜΑΘΗΜΑΤΑ, μπορείτε να βρείτε παρουσιάσεις των μαθημάτων σε power point του office 2003, video, κείμενα (παλιά θέματα, λύσεις ασκήσεων κ.λ.π) που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν πρόσθετη διδακτική στήριξη στο σπίτι σας.
Στον κατάλογο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ όλα τα μέχρι στιγμής επαγγελματικά δικαιώματα που έχετε ως απόφοιτοι των ΕΠΑΛ, τη θα πρέπει να προσέχεται στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.
Στον κατάλογο ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ διάφορες αγγελίες και ιστοσελίδες για ανεύρεση εργασίας καθώς και προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.
Στον κατάλογο ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ όλες οι ιστοσελίδες των ΑΤΕΙ και ΑΕΙ καθώς και των αστυνομικών και στρατιωτικών σχολών που αναφέρονται στο μηχανογραφικό δελτίο σας.
Και τέλος στον κατάλογο ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ κείμενα φωτογραφίες και βίντεο από διάφορους επαγγελματίες οι οποίοι περιγράφουν την εργασιακή τους πορεία και εξέλιξη.
 
Το να ζητήσεις την βοήθεια του καθηγητή σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ. Ζήτησε από τον καθηγητή σου να σε βοηθήσει να βρεις και να κατεβάσεις διάφορα προγράμματα ελεύθερου λογισμικού που μπορεί να σε βοηθήσουν, υπάρχουν πάρα πολλά, τόσα ώστε δεν φτάνει ένα διδακτικό έτος για να τα μάθεις να τα χρησιμοποιείς.
 
Εάν δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας κάνε κλικ ΕΔΩ. 
 
ΣΥΜΒΟΥΛΗ :
Στην σημερινή εποχή (21ος  αιώνας…!!) οι πληροφορίες που θα πρέπει να μάθει ένας άνθρωπος για να εξελιχθεί ως επαγγελματίας είναι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ !!! και αλλάζουν πολύ γρήγορα και αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τις παρακολουθήσουμε και να τις μάθουμε όλες έτσι ώστε να τις χρησιμοποιήσουμε.
ΑΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;
1ον θα πρέπει να αγαπήσουμε το διάβασμα και την μάθηση. Γιατί το διάβασμα δεν θα σταματήσει ΠΟΤΕ, θα το έχετε ακουστά και ως ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
2ον θα πρέπει να μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε σωστά το διαδίκτυο για να βρούμε τις πληροφορίες που θέλουμε.
3ον μετά το τέλος και των σπουδών μας (ΕΠΑΛ, ΑΤΕΙ, ΑΕΙ, κ.λ.π) θα πρέπει να εξειδικευτούμε σε κάποιων τομέα της ειδικότητας μας ανάλογα με την αγορά εργασίας και τις προοπτικές που θα βρούμε μπροστά μας.
4ον θα πρέπει να είμαστε συνεχώς ενημερωμένοι για τις συνεχής εξελίξεις τις ειδικότητας μας.
5ον θα πρέπει να γνωρίζουμε τουλάχιστον 2 έως 3 ξένες γλώσσες σε επίπεδο Β2 (lower) και ίσως κάποια από αυτές αργότερα σε επίπεδο Β3 (proficiency), χωρίς να ξεχνάμε την τεχνική ορολογία, γιατί αυτή η ειδικότητα δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ…!!
6ον καλή γνώση Η/Υ και βασικών προγραμμάτων που έχουν σχέση με την ειδικότητα μας.
 
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !! (γιατί σ’ αυτήν την χώρα είναι απαραίτητο προσόν..!!)

Ευχαριστήρια επιστολή 24/05/2016 19:49 Ευχαριστήρια επιστολή
Ευχαριστήρια επιστολή  Αγαπητοί κύριοι και κυρίες, θα ήθελα από τα βάθη της καρδίας  και της ψυχής μου και …

περισσότερα »»
περισσότερα »»Συγριτικό Βάσεων ΕΠΑΛ Α 2013 & 2014 Τομέας Ηλεκτρονικής 01/09/2014 09:08 Συγριτικό Βάσεων ΕΠΑΛ Α 2013 & 2014 Τομέας Ηλεκτρονικής
Συγριτικό Βάσεων ΕΠΑΛ Α 2013 & 2014 Τομέας Ηλεκτρονικής http://www.slideshare.net/ssuser9218dc/sygritiko-baseon-a…

περισσότερα »»Νέο ΕΣΠΑ: Αυτά είναι τα 120 επαγγέλματα που επιδοτούνται «χρυσά» [λίστα] 02/10/2013 13:42 Νέο ΕΣΠΑ: Αυτά είναι τα 120 επαγγέλματα που επιδοτούνται «χρυσά» [λίστα]
Νέο ΕΣΠΑ: Αυτά είναι τα 120 επαγγέλματα που επιδοτούνται «χρυσά» [λίστα] prosongr Χρηματοδοτικές ενισχ…

περισσότερα »»Αδιαφορία για τα ΕΠΑ.Λ.; Ερωτήματα και προτάσεις ενός μαθητή του Τομέα Ηλεκτρονικών-Ηλεκτρονικών Συστημάτων Επικοινωνιών 02/07/2009 17:19 Αδιαφορία για τα ΕΠΑ.Λ.; Ερωτήματα και προτάσεις ενός μαθητή του Τομέα Ηλεκτρονικών-Ηλεκτρονικών Συστημάτων Επικοινωνιών
Αδιαφορία για τα ΕΠΑ.Λ.; Ερωτήματα και προτάσεις ενός μαθητή του Τομέα Ηλεκτρονικών-Ηλεκτρονικών Συστημάτων Επικοινωνιών…

περισσότερα »»


Ημερομηνία: 21-10-2020, 20:14
Τελευταία Νέα


Αρχική σελίδα Τελευταία Νέα Συνδέσεις Επικοινωνία ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
Design by infocus.