Αναζήτηση:  
Αρχική σελίδα Τελευταία Νέα Συνδέσεις Επικοινωνία ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Κατηγορίες

Περιοχή Μελών
Είσοδος Μέλους
Έχετε ξεχάσει τον κωδικό;
Δημιουργία νέου κωδικού.

Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερωτικά email:Επισκέπτες On-line: 4424/05/2016 19:49 - Ευχαριστήρια επιστολή

Ευχαριστήρια επιστολή

 Αγαπητοί κύριοι και κυρίες, θα ήθελα από τα βάθη της καρδίας  και της ψυχής μου και εκ’ μέρους των μαθητών μου της Γ’ τάξης του τμήματος Ηλεκτρονικής του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς και του διευθυντή του σχολείου να ευχαριστήσω θερμά τις εταιρίες, Tεlεtεk electronics και των επίσημο αντιπρόσωπο της για όλη την Ελλάδα Shop4security και τον υπεύθυνο του τεχνικού τμήματος της Νταή Κώστα, επίσης την εταιρία Sigma Security και την Χατζησταματίου Ελεάνα Finance HR Administration, για την πολύ μεγάλη προσφορά τους, εν μέσω κρίσης, σε συστήματα συναγερμού και πυρανίχνευσης που χρησιμοποιήθηκαν για να εκπαιδευτούν οι μαθητές στο μάθημα Ηλεκτρονικές Μετρήσεις και Συστήματα Συναγερμού.

Αξίζει να αναφέρω ότι ήταν οι μοναδικές εταιρίες που ανταποκρίθηκαν, στο αίτημα μας μετά από έναν αγώνα δρόμου με πάνω από 40 επιστολές (email) σε διάφορες εταιρίες του κλάδου σας, αυτό σας κάνει μοναδικές και σας αξίζουν συγχαρητήρια.

 Αποδεικνύεται άμεσα ότι μπορεί να υπάρξει εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με πρακτικά αποτελέσματα στην τεχνολογική εκπαίδευση.

Οι μαθητές εγκατέστησαν και εκπαιδεύτηκαν πάνω σε σύγχρονα συστήματα συναγερμού και πυρανίχνευσης, μελέτησαν και τοποθέτησαν τους αισθητήρες, προγραμμάτισαν και εμπέδωσαν πρακτικά όλη την θεωρία των βιβλίων.

Το σχολείο μας έχει αυτήν την στιγμή και για τα επόμενα 6 χρόνια πραγματικά συστήματα ασφαλείας και μάλιστα σύγχρονα, για να εκπαιδευτούν και οι επόμενες γενιές μαθητών.

Δεν έχω αισθανθεί πιο χαρούμενος και αισιόδοξος από ότι αυτήν την χρονιά, που το χαμόγελο των μαθητών και η δική τους χαρά μου έδωσε φτερά. Αυτό οφείλεται σε εσάς αποκλειστικά αγαπητοί Κώστα και Ελεάνα.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σας πω ότι το 2ο ΕΠΑΛ μετά από την προσφορά σε συστήματα ασφαλείας των εταιριών Shop4security, επίσημο αντιπρόσωπο της Tεlεtεk electronics για όλη την Ελλάδα και της εταιρίας Sigma Security είναι σε θέση να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στον τομέα ηλεκτρονικής και στο μάθημα ηλεκτρονικές μετρήσεις και συστήματα ασφαλείας.

Η επιστολή συνοδεύετε και από 28 φωτογραφίες που απεικονίζουν την πορεία εργασιών.

 Περισότερα στο

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1168289333192495&id=100000343187129&pnref=story


Με εκτίμηση

Λευθερούδης Θεόδωρος ΠΕ1708

Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΤΕ

 

 


Ημερομηνία: 28-09-2020, 10:13
Τελευταία Νέα


Αρχική σελίδα Τελευταία Νέα Συνδέσεις Επικοινωνία ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
Design by infocus.