Αναζήτηση:  
Αρχική σελίδα Τελευταία Νέα Συνδέσεις Επικοινωνία ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Κατηγορίες

Περιοχή Μελών
Είσοδος Μέλους
Έχετε ξεχάσει τον κωδικό;
Δημιουργία νέου κωδικού.

Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερωτικά email:Επισκέπτες On-line: 2517/02/2013 18:13 - συνεργασία με μια εταιρεία και τη δωρεάν παραχώρηση εξοπλισμού προς το εργαστήριο

Αγαπητοί συνάδελφοι

 Ονομάζομαι Στάθης Κόντος  και είμαι Εκπαιδευτικός του 2ου ΕΠΑ.Λ Λαμίας.

Θα ήθελα να σας μεταφέρω την εμπειρία μου από τη συνεργασία με μια εταιρεία και τη δωρεάν παραχώρηση εξοπλισμού προς το εργαστήριο μας.

 Προσπαθώντας  να αποκτήσω τουλάχιστον ένα σύστημα συναγερμού (νέων προδιαγραφών Bus X-10, Gsm Arm-Disarm, TCP-IP ..etc) σκόνταψα στο γνωστό οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι στα σχολειά μας .Τον εξοπλισμό τον χρειαζόμουνα  για τη παρουσίαση σε πραγματικές συνθήκες προς τους Μαθητές, δημιουργώντας διάφορα σενάρια με ασκήσεις. Ουσιαστικά δηλαδή καταστάσεις που δουλεύουν σήμερα στην αγορά.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να απευθυνθώ σε μια εταιρεία  και να ζητήσω χρησιδανεισμό εξοπλισμού  (Δωρεάν παραχώρηση ) που να ικανοποιεί τις προσδοκίες μου . Μετά από μια επιστολή μου (mail)  προς την εταιρεία εξηγώντας τους λόγους της  επικοινωνίας , κατάφερα και μίλησα με έναν Μηχανικό πωλήσεων όπου του έκθεσα τις σκέψεις μου και τις ιδέες μου κ.λ.π.  Μετά από λίγο καιρό ανέβηκε στη Λαμία είδε το σχολείο μας το εργαστήριο μας και συζητήσαμε από κοντά μια μορφή συνεργασίας.

 Σήμερα έχω στη διάθεσή μου ΠΟΛΥΤΙΜΟ εξοπλισμό δωρεάν παραχωρημένο για 3 έτη  που δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να αγοράσει το σχολείο μας .

 Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται από τη μεριά μας χρόνος , ενημέρωση και εκπαίδευση, πιστεύω όμως ότι η εμπλοκή με τέτοιου είδους συνεργασίες βοηθά τους μαθητές μας  την Ειδικότητά μας και Εμάς  έτσι ώστε να είμαστε άμεσα συνδεδεμένοι με τη σημερινή πραγματικότητα .

 Δεν αναφέρω  Εταιρείες μάρκες και ονόματα για να μην υπάρξει η οποιαδήποτε διαφήμιση.

 Όποιος χρειάζεται πληροφορίες είμαι στη διάθεσή του.

 Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

 Με τιμή

   Στάθης Κόντος

 ΠΕ 1708   

2ο ΕΠΑ.Λ Λαμίας  http://2epal-lamias.fth.sch.gr/index.php/sx/epik


Ημερομηνία: 13-08-2020, 02:35
Τελευταία Νέα


Αρχική σελίδα Τελευταία Νέα Συνδέσεις Επικοινωνία ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ
Design by infocus.